Person


Zsombor Cserményi

Zsombor Cserményi

Fødsel: 1993 (Ajka)

Bariton operaénekes.

A Nemzeti Énekkarban 2019 óta énekel. Szólistaként dolgozott a Nemzeti Énekkarral, a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral, a Purcell kórussal, az Orfeo Zenekarral, a Danubia Zenekarral, a Debreceni Kodály Kórussal, a Debreceni Szimfonikus Zenekarral, a Capella Savariaval, a Budapesti Vonósokkal, a Szegedi Szimfonikus Zenekarral, az Ars Oratoria…

 Fortsæt

Nuværende programmer


Der er p.t. ingen forestillinger

Bariton operaénekes.

A Nemzeti Énekkarban 2019 óta énekel. Szólistaként dolgozott a Nemzeti Énekkarral, a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral, a Purcell kórussal, az Orfeo Zenekarral, a Danubia Zenekarral, a Debreceni Kodály Kórussal, a Debreceni Szimfonikus Zenekarral, a Capella Savariaval, a Budapesti Vonósokkal, a Szegedi Szimfonikus Zenekarral, az Ars Oratoria kamarakórussal, az Alba Regia Szimfonikus Zenekarral, a szlovén Komorni Zbor Megaronnal, az Aura Musicale zenekarral, a Concerto Armonicoval, a Zeneakadémia Alma Mater kórusával, többek között Gary Graden, Vashegyi György, Somos Csaba, Pad Zoltán, Kocsis-Holper Zoltán, Gyüdi Sándor, Spányi Miklós vezényletével.

Számtalan helyen énekelt szólistaként, például az amszterdami Concertgebouwban, a ljubljanai Slovenska Filharmonija színpadán, a Müpában, a Zeneakadémián, a Magyar Zene Házában, a Szegedi Dómban, a debreceni Kölcsey Központban, a szombathelyi Bartók Teremben. Tagja a Neked8 énekegyüttesnek.

2011-ben Kazinczy-Emlékérmet kapott. 2013-ban az Országos Diákszínjátszó Találkozó legjobb férfi főszereplője és különdíjasa lett. 2016-ban az országos Székely Mihály Énekes Találkozón különdíjat nyert. A 2023. évi váci Régi Zenei Napokon Elisabeth Scholl és Vashegyi György mesterkurzusain vett részt. Repertoárja főleg a barokk és romantikus oratorikus zeneirodalom művein alapszi.

Anbefalinger


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.