45/2014. (II. 26) Korm. rendelet 15. §-a szerinti tájékoztatás

A 45/2014. (II. 26) Korm. rendelet 15. §-a szerint felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét az alábbiakra: 1. A szolgáltatás (rendezvény) lényeges tulajdonságai megtalálhatók a Rendezvény adatlapján (15. § (1) a) pont). 2. A szerződés szerinti termékért illetve szolgáltatásért járó ellenszolgáltatás adóval megnövelt teljes összegét a vásárlási felület ún. "kosár" oldala tartalmazza, megjelölve a bruttó jegyárakat, kezelési költséget és az esetleges szállítási költséget, utalással a törvényes magyar fizetőeszközre, "Ft" formátumban. Az itt feltüntetett bruttó árakon felül a fogyasztónak további költsége nem merülhet fel. (15. § (1) e) pont) 3. A Szolgáltató határozatlan időre szóló vagy átalánydíjas szerződést nem alkalmaz. Az ellenszolgáltatás összege az adott vásárlásra vonatkozó valamennyi költséget tartalmazza. (15. § (1) f) pont) 4. A Szolgáltató és a Vásárló közötti szerződés határozott időre jön létre, időtartama Belépőjegy vásárlása esetén a Rendezvény időpontjáig, más esetekben a termék átvételéig tart. (15. § (1) p) pont) 5. A szerződés határozatlan időtartamú szerződéssé nem alakul át. (15. § (1) q) pont) 6. A vásárlási folyamat során a Vásárlónak az ellenérték megfizetésén túlmenő kötelezettségei nincsenek. (15. § (1) r) pont) 7. Fuvarozási korlátozás: a GLS futárszolgálat csak Magyarország területén szállítja ki a megrendelt termékeket. Az elfogadott fizetési módokat a "Kosár" oldal tartalmazza. (15. § (3) bek.)

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!